Menuplan

 

Juli 40 kr. 
DagDatoMenuplan
Mandag 4. Krebinetter med stuvet ærter/gulerødder, kartofler, dampet broccoli
Tirsdag 5. Hamburgerryg med sur/sød kartoffel, ærter
Onsdag 6. Stegt kalkunbryst med bacon, tomatsalat, mix salat med iceberg
Torsdag 7. BBQ sparre ribs, colslaw, pommes frits
Fredag 8. Hakkebøf, bløde løg, skysauce, kartofler med persille og ærter
     
Mandag 11. Medister, appelsin/rød spidskålsalat, pommes kroket og kold krydderurtecreme
Tirsdag 12. Pasta vendt i svampe og pesto, dagens salat, hvidløgsbrød
Onsdag 13. Ribbensteg med skysauce, kartofler, agurkesalat
Torsdag 14. Stegt rødspættefilet, citronsauce, kartofler
Fredag 15. Skinke med ærter, sennepssauce, kartofler
     
Mandag 18 Kalkun Gorden Bleu med tomatsauce, rosmarinstegte kartofler og hvidløgsbagte auberginer
Tirsdag 19. Fyldt courgette, persille kartofler, dagens grønt
Onsdag 20. Stegt nakkefilet, stegte ris, grønsager
Torsdag 21. Frikadeller, skysauce, kartofler, dagens grønt
Fredag 22. Tomatsuppe med bailikum og kylling, hertil dagens brød
     
Mandag 25. Høns/asparges i tarteletter
Tirsdag 26. Æggekage med bacon, purløg, rugbrød, sennep
Onsdag 27. Pølser med kartoffelsalat. Griller hvis det ikke regner
Torsdag 28. Kyllingelår med blomkål/tomat/persillesalat, squash tzatziki, brød
Fredag 29.  Forloren hare med skysauce, kartofler, dagens grønt. 
August 45 kr. 
DagDatoMenuplan
Mandag 1. Ølbraiseret svinekøber med bulgursalat og bagte rødder
Tirsdag 2. Boller i karry med grove ris og grønt
Onsdag 3. Grønsags lasagne med dagens salat
Torsdag 4. Fish A´Chips
Fredag 5. Rispaneret kylling med tomatsalat og krydderurtecreme
     
Mandag 8. Indbagt kalkun serveret med sesam kartofler
Tirsdag 9. Skinke med stuvet spinat, kartofler, dagens grønt
Onsdag 10. Kylling i aspargessauce, dagens kartofler og grønt
Torsdag 11. Fiskefrikadeller med citronsauce, ris, ærter
Fredag 12. Ribbensteg med skysauce, kartofler, grønt
     
Mandag 15 Hamburgerryg, sennepssauce, dampet broccoli, gulerødder
Tirsdag 16. Skinkeschnitzel, stuvet ærter/gulerødder, kartofler
Onsdag 17. Vi leger Ida Davidsen ...
Torsdag 18. BBQ grill køller med pasta vendt i tomatpesto, sommersalat
Fredag 19. Koteletter i fad
     
Mandag 22. Spansk omelet med kartofler
Tirsdag 23. Spaghetti med rejer vendt i krydret tomatsauce og grønt, hertil brød 
Onsdag 24. Stegt lever med bløde løg, skysauce, kartofler
Torsdag 25. Kyllingelår, råkost, basilikumsauce, bagte kartofler
Fredag 26.  Stegt fisk med persillesauce, dampet asparges, kartofler
     
Mandag 29. Stegt skinke med sauce, kartofler, grønt
Tirsdag 30. Kyllingefrikadeller med hvidløgsbagte kartofler, timiansauce, dagens grønt

 

Køkkenet forbeholder sig retten til at ændre i menuplanen. 

Serveres kl. 12 pris juli måned 40 kr. Pris august måned 45 kr. 

Da det ikke er muligt at købe varm mad i Alliancehaven lørdag, søndag og helligdage, tilbydes der som borger i Slagelse Kommune, at du kan bestille den varme mad på følgende steder:

  • Madservice Hashøj
    Tlf. 58 57 33 90

  • Skovvang
    Tlf. 58 57 34 71

  • Det Danske Madhus
    Tlf. 70 70 26 46