Menuplan

 

Januar 2021
DagDatoMenuplan
Mandag 11. Citron/timianstegt svinekam med bagte kartofler, timiansauce og bagte grønsager
Tirsdag 12. Stegt lever med bløde løg, skysauce og kartofler
Onsdag 13. Hønsekød suppe med urter, kød/melboller samt brød
Torsdag 14. Farseret porre med skysauce, persille, kartofler og bagte rødder
Fredag 15. Spaghetti bolognaise hertil serveres der salat
Mandag 18. Kylling i karry, grove ris og dampet broccoli
Tirsdag 19. Dampet laks med sauce hollandaise, kartofler og ærter
Onsdag 20. Brunkål med flæsk og rugbrød
Torsdag 21. Pølser med kartoffelsalat og råkost
Fredag 22. Cremet svampesuppe med timian og olivenbrød
Mandag 25. Ribbensteg med hvedekerne salat med appelsin/grønkål, hertil en sennepssauce
Tirsdag 26. Hakkebøf med råstegte kartofler og bearnaise sauce
Onsdag 27. Ostegratineret pasta ed skinke og svampe, hertil salat og brød
Torsdag 28. Schnitzel serveret med kaperssauce, ovnbagte kartofler med knold og persille.
Februar 2021
DagDatoMenuplan
Mandag 1. Tundeller med tzatziki, bagte rødder og ovnbagte kartofler
Tirsdag 2. Hjerter i flødesovs med mos og dampet grønt
Onsdag 3. Millionbøf med persille kartofler og grønt
Torsdag 4. Cremet pastinaksuppe med kylling, urter og brød
Fredag 5. Koteletter i fad med mos og grønt
Mandag 8. Svensk pølseret med sennep og rugbrød
Tirsdag 9. Krebinetter med stuvet ærter/gulerødder og kartofler
Onsdag 10. Grønne deller med tomatsauce, bagte gulerødder og grønne ris
Torsdag 11. Gullash suppe
Fredag 12. Ribbensteg med skysovs, rødkål og kartofler
Mandag 15. Brændende kærlighed med rodfrugtmos og bagte rødbeder
Tirsdag 16. Kalkun Gorden Bleu med pasta vendt i pesto med svampe og soltørret tomater
Onsdag 17. Hvidkålssuppe med skinke og urter, hertil brød
Torsdag 18. Persille/salvi-marineret kyllingelår med ratatouille og bagte kartofler
Fredag 19. Hakkebøf med bløde løg, skysovs, kartofler og dampet grønt
Mandag 22. Stegt nakkefilet med sennepsauce, dampet rosenkål og perlebyg
Tirsdag 23. Kylling i karry med couscous, mango chutney og grønt
Onsdag 24. Wienerschnitzel med det hele
Torsdag 25. Dampet hvid fisk med persillesovs, dampet broccoli og tomatbagte kartofler
Fredag 26. Italiensk farsbrød serveret med fennikelsauce, bagt squash salat og olivenkartofler

 

Køkkenet forbeholder sig retten til at ændre i menuplanen. 

Serveres kl. 12 pris 40 kr.

Da det ikke er muligt at købe varm mad i Alliancehaven lørdag, søndag og helligdage, tilbydes der som borger i Slagelse Kommune, at du kan bestille den varme mad på følgende steder:

  • Madservice Hashøj tlf.nr. 58 57 33 90
  • Skovvang, tlf.nr. 58 57 34 71
  • Det Danske Madhus tlf.nr. 70 70 26 46