Menuplan Alliancehaven

 

Marts 2019
DagDatoMenuplan
Fredag 1. Kyllingelår, pasta, grønsager vendt i tomatsauce, olivenbrød
Mandag 4. Rhodos marineret nakkekoteletter med rosmarinbagte kartofler, bagt knold og kold persillecreme
Tirsdag 5. Paprikagryde med cocktailpølser, svampe og ris.
Onsdag 6. Pastinaksuppe med bacon, persille og brød
Torsdag 7. Gule ærter med medister, rugbrød og sennep
Fredag 8. Spansk æggekage med chorizo
Mandag 11. Skinke med flødestuvet rosenkål, kartofler, bagte rødbeder med kerner
Tirsdag 12. Turen går til Norge .....
Onsdag 13. Turen går til Italien .....
Torsdag 14. Oksekødssuppe med urter, kød og melboller
Fredag 15. Pølser med kartoffelsalat
Mandag 18. Andebryst med appelsinsalat og persille/mynte kartofler
Tirsdag 19. Wienerschnitzel med alt hvad der høre til .....
Onsdag 20. Lasagne med salat
Torsdag 21. Kartoffel/kyllingetærte med tomatsalat. Lille anretning med ost, kiks og druer
Fredag 22. Tomatsuppe med basilikum og brød
Mandag 25. Kalkun Gorden Bleu med ovnbagte kartofler, bagt italiensk salat og purløgssauce
Tirsdag 26. Braiseret vildtsvine filet med rødvinssauce, kartofler og walldorfsalat. Tilmelding senest 21. marts.
Onsdag 27. Stegt fisk med citrussauce, persille kartofler og dagens grønsager
Torsdag 28. Blomkålssuppe med bacon og timian
Fredag 29. Grønne burger med fritter

 Køkkenet forbeholder sig retten til at ændre i menuplanen. 

Serveres kl. 12 pris 40 kr.

 

Siden er sidst opdateret 25. februar 2019