Menuplan Alliancehaven

 

 

Marts 2020
DagDatoMenuplan
Mandag 2. Skinke, stuvet hvidkål, kartofler
Tirsdag 3. Ta selv bord ... forskellige små retter
Onsdag 4. Wraps med oksekød, salat, hvidløgsdressing
Torsdag 5. Grønne burger serveret med pommes frits og chili mayonnaise
Fredag 6. Benløse fugle med mos og bagte gulerødder
Mandag 9. Cremet fiskesuppe med skaldyr, fisk og urter
Tirsdag 10. Hamburgerryg, stuvet ærter/gulerødder, kartofler med persille
Onsdag 11. Svensk pølseret med rugbrød og sennep
Torsdag 12. Thai kokossuppe med kylling og citrongræs
Fredag 13. Skinkeschnitzel med stuvet rosenkål, bagte knold med kartofler
Mandag 16. Medister, rådkålsauté, persillesovs
Tirsdag 17. Gullash med mos og grønt
Onsdag 18. Laksesalat, syltede citrusfrugter, brød
Torsdag 19. Kylling med 3 slags bønner vendt i pesto, salat med bagte knoldselleri
Fredag 20. Boller i karry, ris, grønt
Mandag 23. Fyldt rødspætte serveret med bulgursalat og kold dilddressing
Tirsdag 24. Hamburgerryg med fløde rösti, råkost og sennepssauce
Onsdag 25. Timianstegt lammekølle med tzatziki, råstegt kartofler og butternuts
Torsdag 26. Tomatsuppe med hvidløgsbrød
Fredag 27. Høns i asparges i tarteletter
Mandag 30. Millionbøf med mos og surt
Tirsdag 31. Æggekage med bacon, purløg og rugbrød
    Februar 2020
Mandag 24. Hamburgerryg, sauce Hollandaise, dampet broccoli, dampet kartofler
Tirsdag 25. Forloren hare serveret med skysauce, grønt
Onsdag 26. Tunmousse med salat og brød
Torsdag 27. Hjerter i flødesauce med mos
Fredag 28. Pølser med kartoffelsalat

Køkkenet forbeholder sig retten til at ændre i menuplanen. 

Serveres kl. 12 pris 40 kr.

Da det ikke er muligt at købe varm mad i Alliancehaven lørdag, søndag og helligdage, tilbydes der som borger i Slagelse Kommune, at du kan bestille den varme mad på følgende steder:

  • Madservice Hashøj tlf.nr. 58 57 33 90
  • Skovvang, tlf.nr. 58 57 34 71
  • Det Danske Madhus tlf.nr. 70 70 26 46

 

Siden er sidst opdateret 21. april 2020