Menuplan Alliancehaven

 

Maj 2019
DagDatoMenuplan
Torsdag 9. Rosmarin stegt ribbensteg, ovnbagte kartofler, rødkål, sauce
Fredag 10. Dampet rødspættefilet, stuvet rødbeder, dampet broccoli, ris
Mandag 13. Grillet kylling, oliven bagte kartofler, gulerodsfritter
Tirsdag 14. Skinke med ratatouille og pasta
Onsdag 15. Pølser med kartoffelsalat
Torsdag 16. Stegt lever, champignonsauce, ærter, kartofler
Fredag 17. Storebededag Lukket
Mandag 20. Gulerodssuppe med catjun kylling
Tirsdag 21. Hakkebøffer, pebersauce, grønsagssauté, birkesbagte kartofler
Onsdag 22. Pasta med kylling vendt i svampesauce, salat med syltet løg
Torsdag 23. Honningmarineret skinkeculotte, persillekartofler, marineret courgetter
Fredag 24. Nakkekoteletter, fennikel/hvidvinssauce, hvedekerner med krydderurter og bagte tomater
Mandag 27. Bagt laks med tomatsauce, ris, broccolisalat
Tirsdag 28. MAJFEST - 2 retters menu 100 kr. pr. person. Tilmelding senest torsdag den 23. maj.
Onsdag 29. Nudelsuppe med kylling
Torsdag 30. Kristi himmelfart LUKKET
Fredag 31. LUKKET

 Køkkenet forbeholder sig retten til at ændre i menuplanen. 

Serveres kl. 12 pris 40 kr.

Da det ikke er muligt at købe varm mad i Alliancehaven lørdag, søndag og helligdage, tilbydes der som borger i Slagelse Kommune, at du kan bestille den varme mad på følgende steder:

  • Madservice Hashøj tlf.nr. 58 57 33 90
  • Skovvang, tlf.nr. 58 57 34 71
  • Det Danske Madhus tlf.nr. 70 70 26 46

 

Siden er sidst opdateret 9. maj 2019