Menuplan Alliancehaven

 

Januar 2019
DagDatoMenuplan
Onsdag 2. Hønsekødsuppe med urter og brød
Torsdag 3. Kylling, sauce, ovnbagte kartofler med rodfrugter
Fredag 4. Nakkekotelet med champignon a la ceme, bagte grønsager med perlebyg
Mandag 7. Hakkebøf med majssalsa, nachoes og hvidløgsbagte bønner
Tirsdag 8. Brunkål med flæsk og sennep
Onsdag 9. Tomatsuppe med basilikum, kylling og hvidløgs flutes
Torsdag 10. Pestobagt torsk med stuvet rødbeder og ris
Fredag 11. Frikadeller med kartoffelsalat
Mandag 14. Kyllingelår med grønsager, karrybrød og dressing
Tirsdag 15. Skinke med flødekartofler, dampet broccoli og glaseret gulerødder
Onsdag 16. Stegt flæsk med persille sauce og kartofler
Torsdag 17. Græskarsuppe med grønt og brød
Fredag 18. Kylling i sur/sødsauce med jasmin ris og stegt grønt
Mandag 21. Skinkeschnitzel med stuvet ærter/gulerødder og kartofler
Tirsdag 22. Millionbøf med mos og surt
Onsdag 23. Kartoffel/porre suppe med bacon og flutes
Torsdag 24. Grønsagsbøffe med fennikelsalat med hvedekerner og tomatsauce
Fredag 25. Ribbensteg med rødkålssalat, appelsinsauce og kartofler
Mandag 28. Hamburgerryg med bage kartoffel, squach tzatziki og salat
Tirsdag 29. Stegt lever med svampesauce, ærter og kartoffel
Onsdag 30. Svensk pølseret
Torsdag 31. Stegt rødspættefilet med rejer/dildsauce, kartofler, broccoli

 Køkkenet forbeholder sig retten til at ændre i menuplanen. 

Serveres kl. 12 pris 40 kr.

 

Siden er sidst opdateret 2. januar 2019