Menuplan Kongehavecentret

Januar 2019
DagDatoMenuplan
Onsdag 2. Fiskefilet, broccoli, bådkartofler, sovs
Torsdag 3. Medister, stuvet spinat, kartofler
Fredag 4. Gule ærter med sprængt nakke
Lørdag 5. Smørrebrød og Bankospil
Søndag 6. Lukket
Mandag 7. Stegt sild med kartofler og løgsovs
Tirsdag 8. One pot pasta med oksekød
Onsdag 9. Kylling i karry med grønt
Torsdag 10. Forloren vildtgrye, kartofler, broccoli
Fredag 11. Frikadeller, varm kartoffelsalat, grøn salat
Lørdag 12. Lukket
Søndag 13. Lukket
Mandag 14. Vintergryde, grove flutes
Tirsdag 15. Boller i selleri, kartofler
Onsdag 16. Bøf, kartofler, løg, rødbeder
Torsdag 17. Boller i karry med ris
Fredag 18. Karrysuppe med rejer og flutes
Lørdag 19. Smørrebrød og bankospil
Søndag 20. Lukket
Mandag 21. Farsbrød med porrer og kartofler, sovs
Tirsdag 22. Lever, kartofler, surt, sovs
Onsdag 23. Lakselasagne, gulerodsråkost
Torsdag 24. Oksekødssuppe, kartofler, sovs, surt
Fredag 25. Bøf stroganoff med kartoffelmos
Lørdag 26. Lukket
Søndag 27. Kongehavemusikanterne se Aktivisten
Mandag 28. Skinkeschnitzel med kartofler, sovs, grønt
Tirsdag 29. Wok med hakket kød og broccoli
Onsdag 30. Sprængt oksebryst, kartofler, bønnefritter og peberrodssovs
Torsdag 31. Pølser, varm kartoffelsalat

Serveres kl. 12 med forbehold for ændringer.

  • Pris kr. 40 hverdag og kr. 55 (2 retters menu) weekend og helligdage
Siden er sidst opdateret 2. januar 2019