Menuplan Kongehavecentret

Marts 2020
DagDatoMenuplan
Mandag 2. Koteletter, kartofler, rosinsauce, mormorsalat
Tirsdag 3. Brunkål med nakkefilet, rugbrød
Onsdag 4. Skipperlabskovs, rødbeder
Torsdag 5. Fiskefrikadeller, kartofler, gulerødder, dildsovs
Fredag 6. Tomatsuppe med porrer, kødboller og flutes
Mandag 9. Kalkun i fløde/paprikasovs, ris, salat
Tirsdag 10. Laks med sesam og citron, grønt lasagne
Onsdag 11. Forloren skildpadde med smilende æg, brød
Torsdag 12. Bøf, kartofler, champignonsovs, grønt
Fredag 13. Bagt torsk med bacon og sennepssovs
Mandag 16. Medister, sovs, kartofler, rødkål
Tirsdag 17. Schnitzel, bådkartofler, bearnaise, ærter
Onsdag 18. Kyllingebryst, bacon, pikant ost, bagt kartoffel, hvidløgssmør
Torsdag 19. Mørbradbøf, kartofler, flødesovs, agurkesalat
Fredag 20. Æggekage med bacon, grønt, rugbrød
Mandag 23. Gulyas (ungarsk suppe) med flutes
Tirsdag 24. Ristaffel med forskelligt tilbehør
Onsdag 25. Fish and chips med sauce tartare
Torsdag 26. Frikadeller med stuvet hvidkål
Fredag 27. Skinke med flødestuvede kartofler, broccoli
Mandag 30. Stegt lever, kartofler, løg med æbler og surt
Tirsdag 31. Fransk løgsuppe med ostebrød. Pandekager
    Februar 2020
Mandag 24. Pølser, varm kartoffelsalat, ærter
Tirsdag 25. Kyllingebryst med sennepssovs, ris, grønt
Onsdag 26. Gullasch, mos, bønnefritter
Torsdag 27. Paneret flæsk, kartofler, persillesovs
Fredag 28. Ribbensteg, kartofler, sovs, coleslaw

Serveres kl. 12 med forbehold for ændringer.

  • Pris kr. 40 hverdag

Da det ikke er muligt at købe varm mad i Kongehavecentret lørdag, søndag og helligdage, tilbydes der som borger i Slagelse Kommune, at du kan bestille den varme mad på følgende steder:

  • Madservice Hashøj tlf.nr. 58 57 33 90
  • Skovvang tlf.nr. 58 57 34 71
  • Det Danske Madhus tlf.nr. 70 70 26 46
Siden er sidst opdateret 16. april 2020