Menuplan Kongehavecentret

September 2019
DagDatoMenuplan
Mandag 2. Nøddegratineret fisk i fad, rugbrød, citronbåde
Tirsdag 3. Skinkeschnitzel a la saltimbocca
Onsdag 4. Bøf Lindstrøm, kartofler, sovs, kogte bønner
Torsdag 5. Karrysuppe med kylling og flütes
Fredag 6. Skipperlabskovs med rødbeder, purløg og smør
Mandag 9. Stegt lever, kartofler, løg, sovs, rødbeder
Tirsdag 10. Kyllingebryst med ost, bacon, kartofler i ovn, bearnaisesovs
Onsdag 11. Brændende kærlighed, rødbeder, rodfrugter
Torsdag 12. Fyldte peberfrugter med ris og tomatsovs, grøn salat
Fredag 13. Lasagne, hvidkålssalat, ærter, gulerødder
Mandag 16. Medister, kartofler, sovs, bagte fyldte løg
Tirsdag 17. Koteletter i fad, kartoffelbåde, grønt
Onsdag 18. Tomatsuppe med kødboller, brød. Citronfromage
Torsdag 19. Farsbrød med grønt, kartofler, sovs
Fredag 20. Flæskesteg, kartofler, sovs, rødkål, franske kartofler. Dessert. Arrangementet koster 100 kr.
Mandag 23. Thailandsk millionføb med ris
Tirsdag 24. Boller i karry med ris, mangochutney og rosiner
Onsdag 25. Skinke med kartofler, kogte gulerødder og aspargessovs
Torsdag 26. Kødboller med cremet kokossovs, broccoli, gulerødder, fuldkorns spaghetti
Fredag 27. Torsk med kartofler, kaperssovs, gulerrødder i ovn
Mandag 30. Rullesteg, kartofler, sovs, rødkålssalat

 

Serveres kl. 12 med forbehold for ændringer.

  • Pris kr. 40 hverdag

Da det ikke er muligt at købe varm mad i Kongehavecentret lørdag, søndag og helligdage, tilbydes der som borger i Slagelse Kommune, at du kan bestille den varme mad på følgende steder:

  • Madservice Hashøj tlf.nr. 58 57 33 90
  • Skovvang tlf.nr. 58 57 34 71
  • Det Danske Madhus tlf.nr. 70 70 26 46
Siden er sidst opdateret 30. august 2019