Menuplan Kongehavecentret

Marts 2019
DagDatoMenuplan
Fredag 1. Pandekager med oksefarsfyld, spidskålsalat med melon
Lørdag 2. Smørrebrød og bankospil
Søndag 3. Fastelavn
Mandag 4. Paneret flæsk, stuvet blomkål, kartofler, gulerødder
Tirsdag 5. Frivillighedsfest
Onsdag 6. Gule ærter med nakkefilet
Torsdag 7. Sammenkogt, kartoffelmos og surt
Fredag 8. Dampet laks, kartofler, hollandaisesovs, kogte gulerødder
Lørdag 9. Lukket
Søndag 10. Lukket
Mandag 11. Mørbradgryde, ris, grøn salat
Tirsdag 12. Ribbensteg, kartofler, rødkålssalat
Onsdag 13. Kylling i karry, ris, blomkålssalat (tomat og persille)
Torsdag 14. Bøf, kartofler, sovs, rosenkålsalat
Fredag 15. Koteletter i fad, ovnkartofler, bulgursalat
Lørdag 16. Smørrebrød og bankospil
Søndag 17. Lukket
Mandag 18. Krogryde, kartoffelmos, grønne bønner
Tirsdag 19. Stegt rødspættefilet med dildsovs/rejer, kartofler
Onsdag 20. Aspargessuppe med kødboller og flütes
Torsdag 21. Kalvefrikassé
Fredag 22. Medister i ovn, kartofler, kogt blomkål
Lørdag 23. Lukket
Søndag 24. Lukket
Mandag 25. Fiskefilet, kartofler, citronsovs, grønt
Tirsdag 26. Koteletter i fad med ris
Onsdag 27. 3 stk. smørrebrød inkl. 1 vand eller 1 øl.
Torsdag 28. Boller i tomatsovs, grønt
Fredag 29. Frikadeller, kartofler, stuvet hvidkål, ovn gulerødder
Lørdag 30. Smørrebrød og bankospil
Søndag 31. Lukket

Serveres kl. 12 med forbehold for ændringer.

  • Pris kr. 40 hverdag og kr. 55 (2 retters menu) weekend og helligdage
Siden er sidst opdateret 25. februar 2019