Menuplan Kongehavecentret
Dag | Dato | Menuplan |
---|---|---|
Mandag | 11. | Hamburgerryg med flødekartofler og grønt |
Tirsdag | 12. | Stegt flæsk og persillesovs |
Onsdag | 13. | Boller i karry med ris |
Torsdag | 14. | Karbonader med kartofler, sovs og grønt |
Fredag | 15. | Skipperlabskovs med rødbeder |
Mandag | 18. | Laks med pasta og spinat |
Tirsdag | 19. | Frikadeller, kartofler og stuvet hvidkål |
Onsdag | 20. | Kartoffel/porresuppe med brød |
Torsdag | 21. | Hawaii koteletter med ris |
Fredag | 22. | Medister i svøb og kartofler i ovn |
Mandag | 25. | Kylling med aspargessovs, kartofler |
Tirsdag | 26. | Hakkebøf med bløde løg og kartofler |
Onsdag | 27. | Paneret flæsk med stuvet blomkål |
Torsdag | 28. | Krebinetter med stuvede ærter/gulerødder og kartofler |
Fredag | 29. | Lever med bløde løg, kartofler og sovs, surt |
Dag | Dato | Menuplan |
---|---|---|
Mandag | 1. | Gule ærter med flæsk |
Tirsdag | 2. | Sorte gryde |
Onsdag | 3. | Svensk pølseret med ærter |
Torsdag | 4. | Biksemad med spejlæg |
Fredag | 5. | Gulerodsgryde med kylling, spinat og ris |
Mandag | 8. | Fiskefilet med bådkartofler, remouladesovs og grønt |
Tirsdag | 9. | Hakkebøf med kartofler, løg, sovs og surt |
Onsdag | 10. | Irsk stuvning |
Torsdag | 11. | Ribbensteg med kartofler, sovs, bagte æbler, løg, figner |
Fredag | 12. | Cremet svampesuppe med ravioli |
Mandag | 15. | Brændende kærlighed med rødbeder |
Tirsdag | 16. | Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler |
Onsdag | 17. | Koteletter, bønner, kartofler, paprikasovs |
Torsdag | 18. | Sammenkogt med ris |
Fredag | 19. | Krebinetter, kartofler, rosenkål og sovs |
Mandag | 22. | Pasta med kalkun, pølser, bacon og broccoli |
Tirsdag | 23. | Torsk i fad med kartofler |
Onsdag | 24. | Hamburgerryg, kartofler, aspargessovs, grønt |
Torsdag | 25. | Varm kartoffelsalat med medister og grønt |
Fredag | 26. | Spidskål i karry med oksefars |
Serveres kl. 12 med forbehold for ændringer.
- Pris kr. 40 hverdag
Hvis du ønsker mad tirsdag, onsdag, torsdag skal du bestille inden mandag kl. 9 på tlf.nr. 58 50 12 20
Hvis du ønsker mad fredag og mandag skal du bestille inden torsdag kl. 9 på tlf.nr. 58 50 12 20
Annullering: Hvis du har bestilt din varme mad, men fortryder skal du afbestille 2 hverdage før, ellers vil du blive opkrævet penge for det du har bestilt.
Da det ikke er muligt at købe varm mad i Kongehavecentret lørdag, søndag og helligdage, tilbydes der som borger i Slagelse Kommune, at du kan bestille den varme mad på følgende steder:
- Madservice Hashøj tlf.nr. 58 57 33 90
- Skovvang tlf.nr. 58 57 34 71
- Det Danske Madhus tlf.nr. 70 70 26 46