Menuplan Kongehavecentret

August 2020
DagDatoMenuplan
Mandag 3. Pølsegryde med pasta og grønt
Tirsdag 4. Makeret blomkål, rejer og brød
Onsdag 5. Frikadeller med varm kartoffelsalat
Torsdag 6. Hamburgerryg med kartofler og aspargessovs
Fredag 7. Tunmousse med salat og brød
Mandag 10 Sammenkogt med ris og grønt
Tirsdag 11. Laks med kold kartoffelsalat, grønt
Onsdag 12. Mørbradbøf med kartofler, champignonsovs, salat m. popcorn
Torsdag 13. Ribbensteg, kartofler, sovs, surt
Fredag 14. Boller i karry, ris, ærter
Mandag 17. Æggekage med bacon, grønt og rugbrød
Tirsdag 18. Kylling med pikantsovs, ovnkartofler
Onsdag 19. Skinke, kartofler, spidskål, gulerødder, smørsovs
Torsdag 20. Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder
Fredag 21. Stegt flæsk, kartofler, persillesovs, blomkålssalat
Mandag 24. Tarteletter med skinke, gulerødder, ærter
Tirsdag 25. Brændende kærlighed
Onsdag 26. Kylling og pasta i tomatflødesovs, tomatsalat og brød
Torsdag 27. Blomkålsgratin, krebinetter, grønt
Fredag 28. Pulled pork, kartofler, coleslaw
Mandag 31. Porretærte, bacon og grøn salat
September 2020
DagDatoMenuplan
Tirsdag 1. Farsbrød med kartofler, sovs, grønt
Onsdag 2. Fish and chips med tartar sovs (fisk med pommes)
Torsdag 3. Hakkebøf, kartofler, bløde løg, sovs, surt
Fredag 4. Kyllingelår, ovnkartofler, sovs, salat
Mandag 7 Stegte sild, kartofler, dildsovs
Tirsdag 8. Ristaffel
Onsdag 9. Mørbrad, kartofler, champignon a la creme og ærter
Torsdag 10. Laks, kartofler, hollandaisesovs, grønt
Fredag 11. Ribbensteg, kartofler, sovs, rødkål
Mandag 14. Pikant koteletter i fad med chorizo, kartofler
Tirsdag 15. Kylling i fad, broccoli, ris
Onsdag 16. Farserede porrer, kartofler, sovs, gulerødder
Torsdag 17. Chili con carne med brød
Fredag 18. Fiskefilet, kartofler, persillesovs, gulerodsråkost
Mandag 21. Medister, sovs, kartofler, rødkål
Tirsdag 22. Skipperlabskovs med rødbeder
Onsdag 23. Frikadeller, kartofler, stuvet hvidkål
Torsdag 24. Biksemad med spejlæg og rødbeder
Fredag 25. Græskarsuppe med brød
Mandag 28. Forloren hare, kartofler, sovs, surt
Tirsdag 29. Gullash med kartoffelmos
Onsdag 30. Stegt lever, kartofler, sovs, bønnefritter

Serveres kl. 12 med forbehold for ændringer.

  • Pris kr. 40 hverdag

Da det ikke er muligt at købe varm mad i Kongehavecentret lørdag, søndag og helligdage, tilbydes der som borger i Slagelse Kommune, at du kan bestille den varme mad på følgende steder:

  • Madservice Hashøj tlf.nr. 58 57 33 90
  • Skovvang tlf.nr. 58 57 34 71
  • Det Danske Madhus tlf.nr. 70 70 26 46
Siden er sidst opdateret 16. juli 2020