Menuplan

MENUPLAN MED FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER hilsen personalet 

Pr. 1. juni ændrer vi tiderne for bestilling af både varm og kold mad.

Alt varmt og lunt skal bestilles dagen før senest kl. 10.

Smørrebrød kan bestilles på dagen frem til kl. 10.

Dette for at undgå madspild. 

   

Juli

Torsdag 4. Kyllingelår, tzatziki, tomatsalat, kartofler 40 kr.
Torsdag 14. Hamburgerryg, kartofler, aspagessauce 40 kr. 
Torsdag 21. Fiskefilet med grøntsagsragout 40 kr. 
Torsdag 28.   Makeret blomkål 40 kr. 
   

August

Torsdag 4. Flæskesteg sandwich 30 kr. 
Torsdag 11. Ingen varm mad
Torsdag  18.  Tarteletter med høns i asparges 30 kr.  
Torsdag 25. Stegt flæsk med persillesauce 40 kr. . 

 

I juli og august måned vælger vi kun, at lave varm mad om torsdagen.
Til gengæld køber vi hjem, så vi kan lave croissanter med forskelligt fyld (hønsesalat, rejesalat, laksesalat) eller måske noget helt andet.

Vi laver ugens salat, det kan være en blandet salat med f.eks. tun eller kylling. Det kan også være en kartoffelsalat med pølser, frikadeller.

Begge dele vil kunne købes både tirsdag og onsdag.

Alle hverdage er der 4 forskellige slags smørrebrød, æg/rejer, roastbeef, kamsteg og dyrlægens natmad.
Husk stadigvæk at bestille i god tid.