Menuplan

Dag

Dato

Menuplan, Februar 2021

Mandag 1 Frikadeller m/ grønærter og kartofler
Tirsdag 2 Enebærgryde m/ urtemos og grønt
Onsdag 3 Hawaiikoteletter m/ ris, karrysovs og salat
Torsdag 4 Karrykål m/ kartofler og gulerødder
Fredag 5 Kylling m/rabarberkompot, kartofler og sovs
  6  
  7  
Mandag 8 Fiskefrikadeller m/ dildsovs, kartofler og grønt
Tirsdag 9 Medister m/ varm kartoffelsalat, sennep og ketchup
Onsdag 10 Skinkesnitzel m/ ærter, brasede kartofler og skysovs 
Torsdag 11 Skipperlabskovs m/ purløg, rødbede, rugbrød og smør 
Fredag 12 Ribbensteg m/ kartofler, rødkål og sovs 
  13  
  14  
Mandag 15  Suppe og tarteletter
Tirsdag 16 Glaseret hamburgerryg m/ flødekartofler og grønt 
Onsdag 17 Fisk a la Marstal m/ sennepssovs og kartofler 
Torsdag 18 Boller i karry m/ ris og ærter 
Fredag 19 Nakkesteg m/ sovs, kartofler og tyttebær 
  20  
  21  
Mandag 22 Gryderet m/ kartofler og grønt 
Tirsdag 23 Farsbrød m/ kartofler, sovs og grønt 
Onsdag 24 Biksemad m/ speglæg og rødbeder 
Torsdag 25 Tærte m/ laks og spinat og salat 
Fredag 26 Kogt høne i sursød sovs m/ kartofler og grønt 
  27  
  28  

Køkkenet forbeholder sig retten til at ændre i menuplanen. 

Pris pr. ret 40 kr.

UgedagDatoDagens varme ret. Februar 2021.Mandag1Frikadeller/ m grønærter og kartofler.Tirsdag2Enebærgryde/ m urtemos og grønt.Onsdag3Hawaikoteler/ m ris, karrysovs og salat.Torsdag4Karrykål/ m kartofler og gulerødder.Fredag5Kylling/m rabarberkompot, kartofler og sovs.67Mandag8Fiskefrikadeller/ m dildsovs, kartofler og grønt.Tirsdag9Medister/ m varm kartoffelsalat, sennep og ketchup.Onsdag10Skinkesnitsel/ m ærter, brasede kartofler og skysovsTorsdag11Skipperlabskovs/ m purløg, rødbede, rugbrød og smør.Fredag12Ribbensteg/ m kartofler, rødkål og sovs.1314Mandag15Suppe og tarteletter.Tirsdag16Glaseret hamburgerryg/ m flødekartofler og grønt.Onsdag17Fisk a la Marstal/ m sennepssovs og kartofler.Torsdag18Boller i karry/ m ris og ærter.Fredag19Nakkesteg/ m sovs, kartofler og tyttebær.2021Mandag22Gryderet/ m kartofler og grønt.Tirsdag23Farsbrød/ m kartofler, sovs og grønt.Onsdag24Biksemad/ m spejlæg og rødbede.Torsdag25Tærte/ m laks og spinat og salatFredag26Kogt høns i sursød sovs/ m kartofler og grønt.