Menuplan
Dag |
Dato |
Menuplan, Februar 2021 |
Mandag | 1 | Frikadeller m/ grønærter og kartofler |
Tirsdag | 2 | Enebærgryde m/ urtemos og grønt |
Onsdag | 3 | Hawaiikoteletter m/ ris, karrysovs og salat |
Torsdag | 4 | Karrykål m/ kartofler og gulerødder |
Fredag | 5 | Kylling m/rabarberkompot, kartofler og sovs |
6 | ||
7 | ||
Mandag | 8 | Fiskefrikadeller m/ dildsovs, kartofler og grønt |
Tirsdag | 9 | Medister m/ varm kartoffelsalat, sennep og ketchup |
Onsdag | 10 | Skinkesnitzel m/ ærter, brasede kartofler og skysovs |
Torsdag | 11 | Skipperlabskovs m/ purløg, rødbede, rugbrød og smør |
Fredag | 12 | Ribbensteg m/ kartofler, rødkål og sovs |
13 | ||
14 | ||
Mandag | 15 | Suppe og tarteletter |
Tirsdag | 16 | Glaseret hamburgerryg m/ flødekartofler og grønt |
Onsdag | 17 | Fisk a la Marstal m/ sennepssovs og kartofler |
Torsdag | 18 | Boller i karry m/ ris og ærter |
Fredag | 19 | Nakkesteg m/ sovs, kartofler og tyttebær |
20 | ||
21 | ||
Mandag | 22 | Gryderet m/ kartofler og grønt |
Tirsdag | 23 | Farsbrød m/ kartofler, sovs og grønt |
Onsdag | 24 | Biksemad m/ speglæg og rødbeder |
Torsdag | 25 | Tærte m/ laks og spinat og salat |
Fredag | 26 | Kogt høne i sursød sovs m/ kartofler og grønt |
27 | ||
28 |
Køkkenet forbeholder sig retten til at ændre i menuplanen.
Pris pr. ret 40 kr.
UgedagDatoDagens varme ret. Februar 2021.Mandag1Frikadeller/ m grønærter og kartofler.Tirsdag2Enebærgryde/ m urtemos og grønt.Onsdag3Hawaikoteler/ m ris, karrysovs og salat.Torsdag4Karrykål/ m kartofler og gulerødder.Fredag5Kylling/m rabarberkompot, kartofler og sovs.67Mandag8Fiskefrikadeller/ m dildsovs, kartofler og grønt.Tirsdag9Medister/ m varm kartoffelsalat, sennep og ketchup.Onsdag10Skinkesnitsel/ m ærter, brasede kartofler og skysovsTorsdag11Skipperlabskovs/ m purløg, rødbede, rugbrød og smør.Fredag12Ribbensteg/ m kartofler, rødkål og sovs.1314Mandag15Suppe og tarteletter.Tirsdag16Glaseret hamburgerryg/ m flødekartofler og grønt.Onsdag17Fisk a la Marstal/ m sennepssovs og kartofler.Torsdag18Boller i karry/ m ris og ærter.Fredag19Nakkesteg/ m sovs, kartofler og tyttebær.2021Mandag22Gryderet/ m kartofler og grønt.Tirsdag23Farsbrød/ m kartofler, sovs og grønt.Onsdag24Biksemad/ m spejlæg og rødbede.Torsdag25Tærte/ m laks og spinat og salatFredag26Kogt høns i sursød sovs/ m kartofler og grønt.