Menuplan

Pris pr. ret 40 kr.

Køkkenet forbeholder sig retten til at ændre i menuplanen.  

 Dag

Dato

Dagens varme ret, juni 2022

Mandag 20 Lasagne m/salat
Tirsdag  21  Stegt nakke m/stegt spidskål, sovs og kartofler
Onsdag 22 Frikadeller m/varm kartoffelsalat og grønt
Torsdag 23 Paneret fisk m/hollandaisesovs, kartofler og råkost
Fredag 24 Hakkebøf m/spejlæg, brasede kartofler og rødbede
     
     
Mandag 27 Karbonade m/stuvede ærter og gulerødder
Tirsdag  28  Flæskestegssandwich m/kartoffelbåde
Onsdag 29 Sommerfest billetter købes i receptionen
Torsdag 30 Kylling m/rabarberkompot, sovs og kartofler
     

Dag

Dato

Dagens varme ret, juli 2022

Fredag 1 Skinke m/flødekartofler og salat
     
     
Mandag 4 Boller i karry m/ris og ærter
Tirsdag 5 Frikadeller m/stuvet spidskål, kartofler og grøntsager
Onsdag 6 Stegt lever m/bløde løg, kartofler, sovs og surt
Torsdag 7 Gryderet m/kartofler og grøntsager
Fredag 8 Hawaii kotelet m/ris og salat
     
     
Mandag 11 Biksemad m/rødbede og bearnaisesovs
Tirsdag 12 Frankfurter m/marineret kartoffelsalat og brød
Onsdag 13 Ristaffel m/tilbehør
Torsdag 14 Kold fiskeanretning m/salat og brød
Fredag 15 Hakkebøf m/bløde løg, sovs, kartofler og salat
     
     
Mandag 18 Medister m/stuvet blomkål, kartofler og grøntsager
Tirsdag 19 Forloren hare m/tyttebær, sovs og kartofler
Onsdag 20 Paneret kotelet m/sovs, kartofler og salat
Torsdag 21 Fiskefilet m/citronsovs, kartofler og råkost
Fredag 22 Kyllingebøf m/tzatziki, salat og ristede kartofler
     
     
Mandag 25 Tærte m/røget laks, stuvet spinat og salat
Tirsdag 26 Spaghetti og kødsovs m/tomatsalat
Onsdag 27 Paneret flæsk m/persillesovs, kartofler og rødbede
Torsdag 28 Forårsruller m/ris og karrysovs og salat
Fredag 29 Farseret ribbensteg m/agurkesalat, sovs og kartofler
     

Dag

Dato

Dagens varme ret, august 2022

    Pris pr. ret 45 kr.
Mandag 1 Kalvefrikasse m/kartofler og grønt
Tirsdag 2 Pølser m/varm kartoffelsalat
Onsdag 3 Rødspætte m/hollandaisesovs, kartofler og salat
Torsdag 4 Grillspyd m/pastasalat og hjemmebagt brød
Fredag 5 Farseret peberfrugt m/sovs, kartofler og grønt
     
     
Mandag 8 Tarteletter
Tirsdag 9 Gryderet m/kartofler og salat
Onsdag 10 Medister m/spidskål, lys sovs og kartofler
Torsdag 11 Stegt lever m/bløde løg, sovs, kartofler og surt
Fredag 12 Herregårdsbøf m/bearnaisesovs, ærter og pommes frites
     
     
Mandag 15 Hamburgerryg m/sommergrønt, kartofler og aspargessovs
Tirsdag 16 Kylling i karry m/ris og salat
Onsdag 17 Tunmousse m/salat og brød
Torsdag 18 Frikadeller m/kold kartoffelsalat og salat
Fredag 19 Ribbensteg m/agurkesalat, kartofler og sovs
     
     
Mandag 22 Æggekage m/kartofler, tomat, purløg og rugbrød
Tirsdag 23 Karbonade m/kartofler og grønærter
Onsdag 24 Revelsben m/marineret kartoffelsalat og salat
Torsdag 25 Farsskinke m/kartofler, sovs og salat
Fredag 26 Kogt oksebryst m/peberrodssovs, kartofler og grønt
     
     
Mandag 29 Kylling i sur sød sovs m/kartofler og salat
Tirsdag 30 Kogt fisk m/sennepssovs, kartofler og grønt
Onsdag 31 Boller i selleri m/kartofler og grønt