Fakta

Faktiske oplysninger om centret

Faktiske oplysninger om centret

Aktivitetscentret Rådmandscentret er et tilbud som henvender sig til efterlønsmodtagere og pensionister i Slagelse kommune.

Vi viser gerne centret frem og invitere på en kop kaffe. Derfor er det en god ide inden du besøger os første gang, at du kontakte en frivillige eller personalet for at lave en aftale. Så er du sikke på, at der står en og tager i mod dig, når du kommer.

Du er også velkommen til at komme forbi og selv gå rundt.

Vi er et center med mange forskellige aktiviteter, som bygger på faglighed og interessen fra en store gruppe frivillige.

Hver dag er der frivillige i huset der sammen med personalet arbejder på at alle skal følge sig velkommen i fællesskabet.

Aktivitetscentret blev indviet i 1990 og har oprindeligt været sygehus. Derfor er her en meget hyggelig atmosfære med de gamle små stuer der stadig fortæller husets historie.

Bygningen er i 2 etager med elevator. Selvom det er en gammel bygning er det stadig muligt at komme rundt med rollator og kørestole. Vi har desværre ikke plads til el scooter indendørs.

Men undtagelse af kurser arrangeret af aftenskoler eller idrætsforeninger m.v. er det gratis at bruge huset. Dog er der egenbetaling ved udlevering af materialer, ved foredrag, arrangementer og udflugter.

I tilknytning til centeret ligger Rådmandshaven der er 48 ældre- og handicapvenlige boliger, som hører til Skælskør Boligselskab.

Det er visitationen i Slagelse kommune der visiterer til boligerne og det er personalet fra hjemmepleje/sygepleje der kommer i boligerne, hvis man er bevilget til det.

Ring på det direkte nummer til din visitator i telefontiden, som er: Mandag - fredag kl. 8.15-9.00

Hvis du ikke har det direkte nummer til din visitator, kan du ringe på tlf. 58 57 45 00 og få opgivet telefonnummeret.   

Åbningstiden i Servicecenteret på 58 57 45 00 er mandag-torsdag kl. 8.15-15 og fredag kl. 8.15-13.

Eller kontakt på E-mail: aeldre@slagelse.dk