Menuplan

 

Varm ret kan købes fra kl. 11.30 - 13.00 og koster 35 kr.

Cafeen tager forbehold for ændringer i menuplanen.

April 2020
DagDatoMenuplan
Onsdag 1. Fiskefrikadeller, tomatsovs, kartofler, remoulade, pastasalat m/ærter
Torsdag 2. Mandelpanerede kalkunschnitzler, champignonsovs, kartofler, bønnesalat
Fredag 3. Svinekød i sur/sød sovs, kartofler/ris, salatbar
    Fra 4/4-13/4 som weekend - huske og bestille senest 25. marts i køkkenet
Tirsdag 14. Koteletter i fad, kartofler, blandet salat
Onsdag 15. Kogt kylling, aspargessovs, kartofler, broccolisalat
Torsdag 16. Stegt fiskefilet, grøntsagsragout, kartofler
Fredag 17. Kinesisk risret, kartofler/ris, spidskålsalat.
Mandag 20. Kødboller, karrysovs, kartofler/ris, årstidens kålsalat
Tirsdag 21. Bagt torsk med æble/gulerodssalat, ovnbagte kartofler, sovs
Onsdag 22. Millionbøf m/cocktailpølser, kartoffelmos, råkostsalat m/hytteost
Torsdag 23. Pikant kotelet i fad med chorizo, kartofler/pasta, salatbar
Fredag 24. Forloren hare, sovs, kartofler, salat m/selleri, æble/karry/honningdressing
Mandag 27. Brændende kærlighed m/gulerødder og porre, rødbedesalat
Tirsdag 28. Kylling m/mandler og rosiner, kartofler/ris, mangosalat
Onsdag 29. Frikadeller, sovs, kartofler, salatbar
Torsdag 30. Æggekage m/skinke, rugbrød, sennep, salat. Jordbærgrød m/mælk

 

Husk at bestille mad til lørdag og søndag senest onsdag i samme uge