Menuplan

 

Pris pr. ret 40 kr.

Caféen tager forbehold for ændringer i menuplanen. 

Maj 2022

DagDatoMenuplan
Mandag 2. Varm kartoffelsalat, pølser, blandet salat m/ærter
Tirsdag 3. Orientalsk kyllingefad, ris/kartofler, Arabisk coleslaw
Onsdag 4. Lasagne, blåbær salat, flutes
Torsdag 5. Fra fryserens gemmer
Fredag 6. Græsk farsbrød, kartofler, sovs, græsk salat
Mandag 9. Kyllingeschnitzler, bearnaisesovs, br. kartofler, salat m/mango, avokado
Tirsdag 10. Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, asier, sprød kålsalat m/sennep/radiser
Onsdag 11. Frikadeller, sovs kartofler, agurk/melonsalat
Torsdag 12. Torsk i krydret sovs, kartofler, blandet salat
Fredag 13. Store Bededag - Lukke dag
Mandag 16. Skinke, flødekartofler, æblesalat m/valnødder
Tirsdag 17. Italienske kødboller i krydret sovs, kartofler/pasta, spidskålsalat
Onsdag 18. Honning-senneps kylling, ovnbagte kartofler, sovs, frisk kålsalat
Torsdag 19. Ovnbagt laks, kartofler, hollandaise, broccolisalat m/ristede mandler
Fredag 20. Stegt svinekam, kartofler, sovs, agurkesalat m/mormor dressing
Mandag 23. Biksemad, rødbeder, spejlæg, rugbrød, ærter
Tirsdag 24. Hvidkålsdolmer, lys sovs, kartofler, ristede gulerødder m/krydderurter
Onsdag 25. Fiskefrikadeller, tartar sovs, ovnbagt kartofler, remoulade, gulerodssalat
Torsdag 26. Kr. Himmelfart Lukkedag
Fredag 27. Lukkedag
Mandag 30. Kylling i sennepssovs m/svampe/estragon, ovnbagte kartofler m/asparges
Tirsdag 31. Boller i karry, ris/kartofler, blandet salat

 

Juni 2022

DagDatoMenuplan
Onsdag 1. Stegt laks, kartoffelfad, æblesalsa
Torsdag 2. Forloren hare, kartofler, sovs, mangosalat
Fredag 3. Svensk pølseret. Koldskål m/kammerjunker
Mandag 6. 2. Pinsedag Lukkedag
Tirsdag 7. Fiskefilet, kartoffelbåde, persillesovs, remoulade
Onsdag 8. Fra fryserens gemmer
Torsdag 9. Bøf Lindstrøm, kartofler, sovs, sommerslaw m/solsikkekerner
Fredag 10. LUKKET I CENTRET PÅ GRUND AF TEMADAG
Mandag 13. Paneret kalkunschnitzler, råstegte kartofler, bearnaisesovs, salat m/mormor dressing
Tirsdag 14. Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, græsk salat
Onsdag 15. Kartoflernes dag. Stegt flæsk, persillesovs, nye kartofler, grøntsager
Torsdag 16. Stegt torsk, kartofler, varm remouladesovs, grøntsagsfritter
Fredag 17. Frikadeller, flødekartofler, tomatsalat med blåbær
Mandag 20. Karrygryde, ris/kartofler, broccolisalat
Tirsdag 21. Paprikakylling, kartoffeltærte m/bacon, paprikasovs, grøn salat/radiser og ærter
Onsdag 22. Fiskefrikadeller, remoulade, ovnkartofler, gulerodssalat
Torsdag 23. Sct. Hans. Grillmenu: Kold kartoffelsalat, pølser, marineret revelsben, junisalat og flutes
Fredag 24. Stegt medister, stuvet spinat, kartofler, ovnbagte gulerødder
Mandag  27.  Koteletter, ris/kartofler, paprikasovs, melonsalat 
Tirsdag  28.  Grøntsagsfrikadeller, kartofler, sovs, tomatsalat m/persille og feta 
Onsdag  29.  Stegt kylling, sovs, kartofler, sommersalat 
Torsdag 30. Laksefilet, ovnbagte kartofler, hollandaise sovs, gulerodssalat med pastinak