Menuplan

 

Varm ret kan købes fra kl. 11.30 - 13.00 og koster 35 kr.

Cafeen tager forbehold for ændringer i menuplanen.

September 2020
DagDatoMenuplan
Tirsdag 1. Stegt svinekam, kartofler, sovs, agurksalat, blandet salat
Onsdag 2. Barbecue laks, lun kartoffelsalat, bagte tomater
Torsdag 3. Frikadeller, flødekartofler, græsk salat
Fredag 4. Biksemad, spejlæg, rødbeder, salat m/chilidressing og mandler
Mandag 7. Spansk kylling med druer, kartoffelgratin, melonsalat
Tirsdag 8. Fiskefrikadeller, kartofler, varm remouladesovs, spidskålsalat m/valnødder
Onsdag 9. Gullasch, kartoffelmos, bagte rødbeder med forårsløg
Torsdag 10. Panerede skinkeschnitzler, brasede kartofler, ærter, bearnaisesovs
Fredag 11. Hakkebøf m/bløde løg, kartofler, brun sovs, bagt pastinaksalat
Mandag 14. Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, vandmelonsalat
Tirsdag 15. Brunkål, spr. nakke, rugbrød, sennep, kartofler
Onsdag 16. Kødsovs m/cocktailpølser, kartofler/spaghetti, salat m/blåbær
Torsdag 17. Brændende kærlighed m/æbler og porre, rødbedesalat
Fredag 18. Kogt torsk m/sennepsovs, kartofler, hakket æg, rødbeder
Mandag 21. Fiskefilet, persillesovs, kartofler, remoulade, grøntsagsfritter
Tirsdag 22. Moussaka, flutes, blomkål/broccolisalat
Onsdag 23. Nakkekoteletter i fad, kartofler, salat m/brombær og parmesan
Torsdag 24. Kogt kalv, peberrodssovs, kartofler, æblesalat m/valnødder
Fredag 25. Orientalsk kyllingfad, katofler/ris, rosenkålsalat
Mandag 28. Paprikagryde, kartoffelmos, melonsalat m/ristet bacon
Tirsdag 29. Italiensk farsrulle, kartofler, sovs, ratatouille
Onsdag 30. Torsk i fad, persillekartofler, kogte broccoli

 

Husk at bestille mad til lørdag og søndag senest onsdag i samme uge