Menuplan

 

Varm ret kan købes fra kl. 11.30 - 13.00 og koster 35 kr.

Cafeen tager forbehold for ændringer i menuplanen.

September 2019
DagDatoMenuplan
Mandag 2. Italiensk farsrulle, kartofler, sovs, ratatouille
Tirsdag 3. Æggekage med skinke, rugbrød, sennep, salat. Jordbærgrød m/mælk
Onsdag 4. Barbecue laks, lun kartoffelsalat, bagte tomater
Torsdag 5. Frikadeller, flødekartofler, græsk salat
Fredag 6. Biksemad, spejlæg, rødbeder, salt m/chillidressing og mandler
Mandag 9. Spansk kylling med druer, kartoffelgratin, melonsalat
Tirsdag 10. Hakkebøf m/bløde løg, kartofler, bearnaisesovs, bagt pastinaksalat
Onsdag 11. BUFFET pris 45 kr.
Torsdag 12. Fiskefrikadeller, kartofler, varm remouladesovs, spidskålsalat m/valnødder
Fredag 13. Gullasch, kartoffelmos, bagte rødbeder med forårsløg
Mandag 16. Kogt torsk m/sennepsovs, kartofler, hakket æg, rødbeder
Tirsdag 17. Brunkål, spr. nakke, rugbrød, sennep, kartofler
Onsdag 18. Kødsovs m/cocktailpølser, kartofler/spaghetti, salat m/blåbær
Torsdag 19. Brændende kærlighed m/æbler og porre, rødbedesalat
Fredag 20. Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, vandmelonsalat
Mandag 23. Nakkekoteletter i fad, kartofler, salat m/brombær og parmesan
Tirsdag 24. Moussaka, flute, blomkål/broccolisalat
Onsdag 25. Fiskefilet, persillesovs, kartofler, remulade, grøntsagsfritter
Torsdag 26. Kogt kalv, peberrodssovs, kartofler, æblesalat m/valnødder
Fredag 27. Orientalsk kyllingefad, kartofler/ris, rosenkålsalat
Mandag 30. Paprikagryde, kartoffelmos, melonsalat m/ristet bacon
Oktober 2019
DagDatoMenuplan
Tirsdag 1. Stegt torskefilet, kartofler, sovs m/bacon, brunede løg,råkost
Onsdag 2. Bøf med løg, kartofler, sovs, rødbede/solbærsalat
Torsdag 3. Stegt svinekam, kartofler, sovs, tomatsalat m/blåbær
Fredag 4. Pølser, varm kartoffelsalat, mormorsalat. Jordbærgrød m/mælk
    SUNDHEDSUGE UGE 41
Mandag 7. Laksekrebinetter, kartofler med løvstikkepesto, frisk salat m/spidskål og appelsin
Tirsdag 8. Kalkunschnitzel, brasede kartofler, paprikasovs, sweet & sour salat
Onsdag 9. BUFFET pris 45 kr
Torsdag 10. Frikadeller med grønt, ovnbagte kartofler, sovs, blomkålscouscous med quinoa
Fredag 11.  Ungarsk gullasch, kartofler/ris, grønkålssalat m/tranebær og valnød
Mandag 14. Koteletter i fad, karrysovs, kartofler/ris, broccolisalat
Tirsdag 15. Gule ærter m/flæsk og medisterpølse, rugbrød
Onsdag 16. Fiskefrikadeller m/røget lak, sovs, kartofler, mangosalat
Torsdag 17. Mørbradgryde, kartoffelmos, hokkaidosalat m/brombær og nødder
Fredag 18. Aspargessuppe m/flutes. Pandekager m/syltetø og sukker
Mandag 21. Boller i selleri, kartofler, salat m/brødcroutoner
Tirsdag 22. Stegt kylling, sovs, kartofler, gylden salat med linser og druer
Onsdag 23. Fiskelasagne, grøn salat, brød
Torsdag 24. Ristaffel med tilbehør: Mangochutney, rosin, ananas, peanuts, kokos, peberfrugt, ærter
Fredag 25. Hamburgerryg, stuvet spinat, kartofler, ovnbagte gulerødder, ristede kartofler
Mandag 28. Stegt fisk, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerodssalat/græskarkerner
Tirsdag 29. Krebinetter, stuvet ærter og gulerødder, ristede kartofler
Onsdag 30. Sprængt nakke, kartofler, aspargessovs, ovnbagte grøntsager
Torsdag 31. Bøf stroganoff, kartoffelmos, blomkål/ærtesalat

Husk at bestille mad til lørdag og søndag senest onsdag i samme uge