Menuplan
Pris pr. ret 40 kr.
Caféen tager forbehold for ændringer i menuplanen.
Maj 2022
Dag | Dato | Menuplan |
---|---|---|
Mandag | 2. | Varm kartoffelsalat, pølser, blandet salat m/ærter |
Tirsdag | 3. | Orientalsk kyllingefad, ris/kartofler, Arabisk coleslaw |
Onsdag | 4. | Lasagne, blåbær salat, flutes |
Torsdag | 5. | Fra fryserens gemmer |
Fredag | 6. | Græsk farsbrød, kartofler, sovs, græsk salat |
Mandag | 9. | Kyllingeschnitzler, bearnaisesovs, br. kartofler, salat m/mango, avokado |
Tirsdag | 10. | Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, asier, sprød kålsalat m/sennep/radiser |
Onsdag | 11. | Frikadeller, sovs kartofler, agurk/melonsalat |
Torsdag | 12. | Torsk i krydret sovs, kartofler, blandet salat |
Fredag | 13. | Store Bededag - Lukke dag |
Mandag | 16. | Skinke, flødekartofler, æblesalat m/valnødder |
Tirsdag | 17. | Italienske kødboller i krydret sovs, kartofler/pasta, spidskålsalat |
Onsdag | 18. | Honning-senneps kylling, ovnbagte kartofler, sovs, frisk kålsalat |
Torsdag | 19. | Ovnbagt laks, kartofler, hollandaise, broccolisalat m/ristede mandler |
Fredag | 20. | Stegt svinekam, kartofler, sovs, agurkesalat m/mormor dressing |
Mandag | 23. | Biksemad, rødbeder, spejlæg, rugbrød, ærter |
Tirsdag | 24. | Hvidkålsdolmer, lys sovs, kartofler, ristede gulerødder m/krydderurter |
Onsdag | 25. | Fiskefrikadeller, tartar sovs, ovnbagt kartofler, remoulade, gulerodssalat |
Torsdag | 26. | Kr. Himmelfart Lukkedag |
Fredag | 27. | Lukkedag |
Mandag | 30. | Kylling i sennepssovs m/svampe/estragon, ovnbagte kartofler m/asparges |
Tirsdag | 31. | Boller i karry, ris/kartofler, blandet salat |
Juni 2022
Dag | Dato | Menuplan |
---|---|---|
Onsdag | 1. | Stegt laks, kartoffelfad, æblesalsa |
Torsdag | 2. | Forloren hare, kartofler, sovs, mangosalat |
Fredag | 3. | Svensk pølseret. Koldskål m/kammerjunker |
Mandag | 6. | 2. Pinsedag Lukkedag |
Tirsdag | 7. | Fiskefilet, kartoffelbåde, persillesovs, remoulade |
Onsdag | 8. | Fra fryserens gemmer |
Torsdag | 9. | Bøf Lindstrøm, kartofler, sovs, sommerslaw m/solsikkekerner |
Fredag | 10. | LUKKET I CENTRET PÅ GRUND AF TEMADAG |
Mandag | 13. | Paneret kalkunschnitzler, råstegte kartofler, bearnaisesovs, salat m/mormor dressing |
Tirsdag | 14. | Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, græsk salat |
Onsdag | 15. | Kartoflernes dag. Stegt flæsk, persillesovs, nye kartofler, grøntsager |
Torsdag | 16. | Stegt torsk, kartofler, varm remouladesovs, grøntsagsfritter |
Fredag | 17. | Frikadeller, flødekartofler, tomatsalat med blåbær |
Mandag | 20. | Karrygryde, ris/kartofler, broccolisalat |
Tirsdag | 21. | Paprikakylling, kartoffeltærte m/bacon, paprikasovs, grøn salat/radiser og ærter |
Onsdag | 22. | Fiskefrikadeller, remoulade, ovnkartofler, gulerodssalat |
Torsdag | 23. | Sct. Hans. Grillmenu: Kold kartoffelsalat, pølser, marineret revelsben, junisalat og flutes |
Fredag | 24. | Stegt medister, stuvet spinat, kartofler, ovnbagte gulerødder |
Mandag | 27. | Koteletter, ris/kartofler, paprikasovs, melonsalat |
Tirsdag | 28. | Grøntsagsfrikadeller, kartofler, sovs, tomatsalat m/persille og feta |
Onsdag | 29. | Stegt kylling, sovs, kartofler, sommersalat |
Torsdag | 30. | Laksefilet, ovnbagte kartofler, hollandaise sovs, gulerodssalat med pastinak |