Menuplan

 

Varm ret kan købes fra kl. 11.30 - 13.00 og koster 35 kr.

Cafeen tager forbehold for ændringer i menuplanen.

 

Marts 2019
DagDatoMenuplan
Fredag 1. Farsbrød m/æbler og svesker, kartofler, sovs, rødkålssalat
Mandag 4. Forårskylling med krydderurter, kartofler, sovs, salatbar
Tirsdag 5. Stegt lever m/bløde løg, kartofler, sovs, asier, rødkålsslaw
Onsdag 6. Krebineeter, stuvet hvidkål, kartofler, ovnbagte gulerødder
Torsdag 7. Fisk i fad, kartofler, sovs, blandet salat
Fredag 8. Braiseret gryderet m/æbler og timian, kartoffelmos, spidskålssalat m/appelsin
Mandag 11. Skinkeschnitzel, brasede kartofler, bearnaisesovs, fransk bondesalat
Tirsdag 12. Pizzabøf, spaghetti/kartofler, blomkålssalat
Onsdag 13. BUFFET pris 45 kr.
Torsdag 14. Gullasch, kartoffelmos, rødbedesalat
Fredag 15. Stegt torskefilet m/løg, kartofler, hvid sovs, kulrt rodfrugtsalat m/couscous
Mandag 18. Frikadeller, flødekartofler, gulerodssalat med abrikos og mandler
Tirsdag 19. Ovnbagt laks, hollandaisesovs, kartofler, broccolisalat
Onsdag 20. Stegt svinekam, kartofler, sovs, salat m/mango
Torsdag 21. Stegt kylling, kartofler, italienk tomatsovs, salat med kål og rodfrugter
Fredag 22. Hamburgerryg, kartofler, stuvet spinat, spicy gulerødder
Mandag 25. Hakkebøf i fad, ovnbagte kartofler, salatbar
Tirsdag 26. Kogt okse, peberrodssovs, kartofler, ovnbagte gulerødder
Onsdag 27. Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, spidskålssalat med abrikos
Torsdag 28. Kyllingebrys m/flødeost og bacon, sovs, pasta/kartofler, ananas/granatæble
Fredag 29. Lasagne, flutes, rosenkålsalat
Dag Dato 

April

Mandag 1. Pølser, varm kartoffelsalat, salat. Frugtgrød m/mælk
Tirsdag 2. Kødboller, karrysovs, kartofler/ris, årstidens kålsalat
Onsdag 3. Fiskefrikadeller, tomatsovs, kartofler, remoulade, pastasalat m/ærter
Torsdag 4. Mandelpanerede kalkunschnitzler, champignonsovs, kartofler, bønnesalat
Fredag 5. Svinekød i sur/sød sovs, kartofler/ris, salatbar
Mandag 8. Koteletter i fad, kartofler, blandet salat
Tirsdag 9. Kogt kylling, aspargessovs, kartofler, broccolisalat
Onsdag 10. PÅSKEBUFFET pris 45 kr.
Torsdag 11. Stegt fiskefilet, grøntsagsragout, kartofler
Fredag 12. Kinesisk risret, kartofler/ris, spidskålssalat
    PÅSKEUGE: Husk at bestille mad til perioden senest 3/4.
Tirsdag 23. Millionbøf m/cocktailpølser, kartoffelmos, råkostsalat m/hytteost
Onsdag 24. Bagt torsk med æble/gulerodssalat, ovnbagte kartofler, sovs
Torsdag 25. Forloren hare, sovs, kartofler, salat m/selleri, æble og karry/honningdressing
Fredag 26. Pikant kotelet i fad med chorizo, kartofler/pasta, salatbar
Mandag 29. Brændende kærlighed m/gulerødder og porre, rødbedesalat
Tirsdag 30. Kylling m/mandler og rosiner, kartofler/ris, mangosalat

Husk at bestille mad til påskeugen perioden fra den 13. april til 22. april.

Maden skal bestilles og betales senest den 3. april.

Pris 25 kr. pr. portion.