Menuplan

Varm ret kan købes fra kl. 11.30 - 13.00 og koster 35 kr.

Cafeen tager forbehold for ændringer i menuplanen.

Januar 2019
DagDatoMenuplan
Onsdag 2. Frikadeller, kartofler, sovs, spidskålsalat med tyttebær
Torsdag 3. Enebærgryde, kartoffelmos, grønkålssalat
Fredag 4. Stegt kylling, kartofler, sovs, æblesalat m/valnødder
Mandag 7. Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, bagt rødbedesalat m/forårsløg
Tirsdag 8. Fiskefrikadeller, tomatsovs kartofler, broccolisalat
Onsdag 9. BUFFET pris 45 kr.
Torsdag 10. Stegt lever m/bløde løg, kartofler, sovs, surt, bønner
Fredag 11. Sorte gryde, kartoffelmos, spidskålsalat m/æbler
Mandag 14. Karrykoteletter m/ananas, kartofler/ris, rosenkålsalat
Tirsdag 15. Farsbrød, ovnbagte rodfrugter, ristede kartofler, sovs
Onsdag 16. Stegt torskefilet m/løg. Sovs med bacontern, kartofler, blomkål/broccolisalat
Torsdag 17. Selleribøf m/bløde løg, krydret tomatsovs, kartofler, ærter
Fredag 18. Stegte hjerter i flødesovs, kartofler, rødbedesalat
Mandag 21. Kyllingeschnitzel, paprikasovs, kartofler, sprød kålsalat
Tirsdag 22. Krebinetter, stuvet ærter/gulerødder, kartofler, salat
Onsdag 23. Bøf stroganoff, kartoffelmos, råkost m/spidskål, abrikos og selleri
Torsdag 24. Moussaka, flute, salatbar
Fredag 25. Ovnbagt laks, hollandaise, kartofler, timianristede gulerødder
Mandag 28. Hakkebøf, bearnaisesovs, kartofler, plovmandssalat
Tirsdag 29. Græskarsuppe m/bacon og æbletern, flute. Pandekager med syltetøj.
Onsdag 30. Boller i selleri, kartofler, grøn bønnesalat
Torsdag 29. JULEBUFFET pris 100 kr. (Billetsalg i cafe fra 1-13/11)
Fredag 31. Fiskefilet, kartofler, persillesovs, gulerodsråkost, remoulade
Dag Dato 

Februar

Fredag 1. Lasagne, flute, årstidens salat
Mandag 4. Forloren hare, kartofler, sovs, rødbedesalat med tyttebær
Tirsdag 5. Minestronesuppe, brød. Æbleskiver med syltetøj
Onsdag 6. Stegt makrel, persillesovs, kartofler, spidskålsalat
Torsdag 7. Kogt kylling, karrysovs, kartofler, broccolisalat
Fredag 8. Marinerede revelsben, sovs, coleslaw, kartofler
Mandag 11. Koteletter i fad, kartofler/ris, salat
Tirsdag 12. Frikadeller, sovs, kartofler, grønkålssalat m/æbler
Onsdag 13. BUFFET pris 45 kr.
Torsdag 14. Kogt torsk, sennepsovs, kartofler, hakket æg, rødbeder, ærter
Fredag 15. Biksemad, spejlæg, rugbrød, rødbeder, blandet grøn salat
Mandag 18. Kåldolmer, lys sovs, kartofler, gulerodssalat
Tirsdag 19. Fiskefilet,kartofler, persillesovs, rodfrugtfritter, remoulade
Onsdag 20. Stegt medister, stuvet spinat, brun/hvide kartofler, timiangulerødder
Torsdag 21. Kylling i paprikasovs, kartofler, ris, rosenkålsalat
Fredag 22. Bøf med løg, kartofler, sovs, rødbedesalat
Mandag 25. Leverstroganoff, kartofler/ris, bagte rodfrugter
Tirsdag 26. Kødboller i sovs med jordskokke og estragon, kartofler, grønt
Onsdag 27. Gule ærter, sprængt nakke, rugbrød
Torsdag 28. Sknke, flødekartofler, grønkålssalat med æbler og tyttebær

Husk at der kun er åbent for middagsmad fra kl. 11.30-12.30 imellem jul og nytår fra den 22. december til 1. januar (begge dage inkl.)

Maden skal bestilles og betales inden fredag den 7. december.
Pris 25 kr. pr. portion.