Menuplan

 

Varm ret kan købes fra kl. 11.30 - 13.00 og koster 35 kr.

Cafeen tager forbehold for ændringer i menuplanen.

Maj 2019
DagDatoMenuplan
Onsdag 1. Kun udlevering af mad - bestil senest 29. april
Torsdag 2. Fiskefilet, persillesovs, kartofler, gulerodssalat m/appelsin
Fredag 3. Orientalsk kyllingefad, ris/kartofler, Arabisk coleslaw
Mandag 6. Italienske kødboller i krydret sovs, kartofler/pasta, spidskålsalat
Tirsdag 7. Stegt laks m/fennikelbearnaise, kartofler broccolisalat m/ristede mandler
Onsdag 8. BRUNCH BUFFET fra kl. 10.30-13 pris 65 kr.
Torsdag 9. Honning-sennepskylling, ovnbagte kartofler, sovs, frisk kålsalat
Fredag 10. Frikadeller, sovs, kartofler, salat med kokosdressing
Mandag 13. Græsk farsbrød, kartofler, sovs, sprød bønnesalat
Tirsdag 14. Varm kartoffelsalat, pølser, blandet salat
Onsdag 15. Middelhavskylling, ris/kartofler, fysnk tzatziki
Torsdag 16. Fiskefrikadeller, sovs, kartofler, remoulade, salatbar
Fredag 17. St. bededag - samt 18. og 19. maj - bestil senest 13. maj
Mandag 20. Skinke, flødekartoler, æblesalat med valnødder
Tirsdag 21. Lasagne, salatbar, flutes
Onsdag 22. Sprængt kalvekøde, aspargessovs, kartofler, broccolisalat
Torsdag 23. Hakkebøf m/bløde løg, kartofler, sovs, salat med mango
Fredag 24. Madpandekager m/vegetarisk fyld, salatbar
Mandag 27. Spareribs, kartofler, sovs, salat med valnødder og avokado
Tirsdag 28. Boller i karry, ris/kartofler, salat med ærter
Onsdag 29. Hønsefrikassé, kartofler, blandet salat
Torsdag 30. Kristi Himmelfart - kun udlevering af mad - bestil senest 27. maj
Fredag 31. Kun udlevering af mad samt 1. og 2. juni - bestil senest 27. maj.
Juni 2019
DagDatoMenuplan
Mandag 3. Grøntsagsfrikadeller, kartofler, sovs, ovnbagte gulerødder m/persille og feta
Tirsdag 4. Biksemad, spejlæg, rødbeder, rugbrød, spidskålsalat
Onsdag 5. Grundlovsdag - bestil senest 27. maj
Torsdag 6. Mørbradgryde, kartofler/ris, drue/advokadosalat
Fredag 7. Paprika kylling, kartofler, paprikasovs, vandmelonsalat m/feta og persille
Mandag 10. 2. Pinsedag - samt 8. 9. 10 juni - bestil senest 27. maj
Tirsdag 11. Stegt svinekam, kartofler, sovs, salat m/blåbær
Onsdag 12. Kyllingelasagne, flutes, tomatsalat
Torsdag 13. Bøf lindstrøm, kartofler, sovs, sommersalat
Fredag 14. Kartoflernes dag. Stegt flæsk, persillesovs, nye kartofler, grøntsager
Mandag 17. Stegt medister, stuvet spinat, kartofler, ovnbagte gulerødder
Tirsdag 18. Kalkun cordon bleu, råstegte kartofler, sovs, bønnesalat
Onsdag 19. Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, blandet salat
Torsdag 20. Stegt torsk, kartofler, varm remouladesovs, grøntsagsfritter
Fredag 21. Frikadeller, kold kartoffelsalat, junisalat
Mandag 24. Koteletter, ris/kartofler, paprikasovs, mangosalat
Tirsdag 25. Grilldag
Onsdag 26. Moussaka, brød, salatbar
Torsdag 27. Stegt kylling, sovs, kartofler, icebergsalat med jordbær
Fredag 28. Forloren hare, kartofler, sovs, mangosalat

Husk at bestille mad til lørdag og søndag senest onsdag i samme uge

Husk at bestille til helligdage i maj og juni. Udlevering af mad sker mellem kl. 11.30 og 12.30 Pris 25 kr. pr. portion.